Egyre több felületen hallható a hangom

Egyre több felületen hallható a hangom

“Te mindehol ott vagy már?” – kérdezte a feleségem, mikor a Meglepetés magazint böngészve rátalált egy velem készült riportra. 

De engem büszkeséggel tölt el, hogy a véleményem, meglátásáim és ötleteim nem csak otthon számítanak (Mert számítanak, ugye Drágám?).

A cikk nemcsak az én szakmai utamat igazolja, hanem azt is jelzi, hogy a véleményem számít a pénzügyek világában, a közösségben és mindenekelőtt számotokra, akik támogattok, és inspiráltok engem nap, mint nap. 

Köszönöm az idei bizalmat neked, hálás vagyok a többi médiafelületnek is, ahol megjelentem az év során, és ezekkel hozzá tudtam járulni az emberek pénzügyi tájékozottságának növeléséhez.

Képzeld, ezeken a felületeken is találkozhat még a feleségem velem az otthonunkon kívül:

Eljött az idő egy kis pihenésre, hogy újra töltődjünk és energiával telve várjuk a következő évet. Ezért karácsony alkalmával kívánjuk, hogy élvezzétek az ünnepi időszakot, és töltsétek azt szeretteitek körében, meghitt és boldog pillanatokkal.

Legyen a következő év tele új lehetőségekkel, sikerekkel és megvalósult álmokkal. Továbbra is itt leszünk, hogy segítsünk álmaid otthonának megteremtésében és támogassunk benneteket minden pénzügyi kérdésben. Köszönjük, hogy velünk tartottatok, és várjuk a folytatást!

Boldog Karácsonyt és Egy Fantasztikus Új Évet Kívánunk!