A 7 mesterlövész

Mi fogunk neked a legjobb tudásunk szerint segíteni, amint bizalmat szavaztál Nekünk.

Valkó /Hiteles/ András

új otthon építési specialista

A CSOK indulása óta eltelt bő 6 év leforgása alatt, 300-nál is több építési projekt tapasztalatával felvértezve segít eligazodni az építkezések rögös útvesztőjében. Cél: bebizonyítani, hogy az építkezés finanszírozása igenis lehet zökkenőmentes.

Valkó Anita

Valkó Anita

új otthon vásárlási szakértő

Anita tanári diplomával a kezében és az első hitelfelvétele után választotta azt, hogy a pénzügyi tudatosságban fogja támogatni a neki bizalmat szavazó családokat. Az új ingatlan vásárlása, valamint az ehhez kapcsolódó állami támogatások az ő szakterülete.

Faragó Ágnes

Faragó Ágnes

otthonteremtési támogató

Ági 10 éven át tartó kereskedelmi banki munkáját követően két évig élt a világ legszebb hivatásának, miután megszületett kisfia. Miután a GYED-ről visszatért a munka világába, független szakértőként segíti az első, illetve a nagyobb otthont tervező családok életét.

Iványi Csaba

Iványi Csaba

babaváró hitel specialista

Csaba immáron 6 éve él a hitelek világában. A babaváró hitel 2019-es indulása óta minden lényeges információt magába szívott, ennek köszönhetően pedig a téma szakavatott specialistájává avanzsált .

Kiss Anikó

Kiss Anikó

hitelkiváltási mentor

Anikó felelős családanyaként kötelességének érzi, hogy minél több maradjon a családi kasszában. Fő törekvése abban segíteni, hogy a magas és változó kamatozású hiteleket kedvezőbb, a futamidő végéig fix hitelekre sikerüljön váltani.

Zelovicsné Galler Bernadette

Zelovicsné Galler Bernadette /Detti/

koordinátor

Detti nem kevesebb, mint 30 év banki tapasztalatával segíti az ügyletek gördülékeny előre haladását, legyen szó akár egy kérelmi csomag kitöltéséről, vagy például egy elakadt ügylet tovább lendítéséről.

Kiss Zsuzsa

Kiss Zsuzsa

ügyviteli nagykövet

Rohanó világban az idő az egyik legnagyobb kincs. Zsuzsa áldozatos munkájával időt teremt a nekünk bizalmat szavazó családoknak azzal, hogy a megfelelő nyomtatványt, a megfelelő időben, a megfelelő helyre juttatja.

Kitől kérdeznél?
Miben lehetünk a segítségedre?

Töltsd ki bátran a lenti űrlapot, és akár azt is nyugodtan megadhatod, hogy csapatunk melyik tagjától kérdeznél szívesen.

Üzenetküldés

Az alábbi Facebook csoportokban tudunk segíteni:

CSOK, Lakáshitel

- Otthonteremtési tippek szakértőktől

Babaváró hitel

- Minden fontos információ szakértőktől

Jelzáloghitel-elengedés

- gyakorlati tippek és hasznos tanácsok

Felújítási támogatás

- avagy, hogy kapod vissza a 3 millió forintot?

5%-os ÁFA

- ÁFA visszatérítés, CSOK új ingatlanok esetén - szakértőktől

Zöld hitel, max 2,5% kamat

- gyakorlati tippek és hasznos tanácsok