Esküvői tippek
Hiteles Andrástól

Egy különleges nap közeledik az életetekben. Ezen az oldalon néhány gondosan kiválasztott eszközt/anyagot/segédletet gyűjtöttünk össze számotokra, melyekkel a nagy nap szervezését könnyedebbé és stresszmentesebbé tehetitek.

Fogadd tőlünk sok szeretettel:

Hiteles András és csapata

Kezdd a tervezéssel

Egy átgondolt esküvői költségvetési terv lehetővé teszi, hogy a legjobban kihasználjuk erőforrásainkat és elkerüljük az anyagi túllövéseket az esküvőn. És nemcsak az anyagi stabilitást szavatolja egy ilyen terv. Ha az esküvőnkhöz kapcsolódóan elkészítünk egy feladatlistát is magunknak, és amentén haladunk a kitűzött dátum felé, akkor a nagy napon nyugodtan és gondtalanul élvezhettek minden pillanatot. Ehhez készítettünk a számotokra egy-egy sablont, melyet itt le tudtok tölteni.

Inspiráld magad néhány esküvői zene és tánc videóval

A kedvenc esküvői zenéinket ebben a lejátszási listában találod:

A mi favoritjaink esküvői táncok tekintetében ebben a listában érhetőek el:

További tippek, trükköket és praktikák

Extra kedvezmény kedvenc partnereinknél

🌺 Retrolett Képműhely különlegességei: Használjátok a HITELESANDRÁS kódot, és kapjatok 10% kedvezményt csodálatos egyedi vendégkönyvekre, köszönetajándékokra és a szülőknek szánt meglepetésekre. Ne várjatok! Ugorjatok a www.retrolett.hu oldalra, és a kód megadásával rendeljétek meg a kiválasztott terméket! Az ajánlat 2024.03.31-ig él.

📸 Selfienarium különleges ajánlata: Tartsátok meg az emlékezetes pillanatokat! A Selfienarium 10% kedvezménnyel vagy 15,000 Ft értékű extra szolgáltatással (például vörös szőnyeg és kordon a selfieboxhoz) vár titeket. Itt kérhettek ajánlatot, az űrlapon a “Hiteles András” kódot írjátok a megjegyzés rovatba.

DJ Sixbeats extra ajánlata: Szabolcs, nem csak a zenei világban jártas, hanem garantáltan felemeli a hangulatot a Nagy Napon. És most egy különleges ajánlatot is kínálunk nektek: használjátok a “Hiteles András” kódot ajánlatkérés során, és élvezzétek a 10 %-os kedvezményt, amit ezzel kaphattok az esküvői DJ szolgáltatás árából. Ismerjétek meg Szabolcsot és hitvallását itt.