Egy lottó 5-ös, vagy egy jó hitel kamat? Szerinted melyikre nagyobb az esély?

Sokan azt gondolják, hogy nagyobb az esély az 5-ös lottóra, mint elérni egy jó lakáshitel kamatot…

Tény, hogy az első opcióval mindenki jobban járna – persze rajtam kívül, de ez most mellékes -, szóval márciusban oly mértékben lecsökkentek a kamatok, hogy ha Tom Cruise mellé állna, már Ő sem érezné kicsinek magát…

Ennyi bevezetés után már valami nagyon nagy – pontosabban nagyon kis – kamattal kell előrukkolni. Egyelőre még 5-össel kezdődik a kamat, de nem sokáig.

Szóval a mai napon elérhető legjobb lakáshitel kamat 5,19%

Sajnos ez nem azt jelenti, hogy bemész az első bankba, és kérsz hitelt, akkor ezt a kamatot fogod kapni.

Mint mindig, most is kell több feltételnek teljesülni… magas hitelösszeg, megfelelő jövedelem és hitelcél, illetve egyéb dolgokat is kérhet a bank… illetve az sem árt, ha kéred olyan hiteles segítségét, aki jártas az egyedi kamatok világában is.

Ettől függetlenül nem kell csüggedned, ha kisebb hitelösszeget szeretnél felvenni, hisz arányaiban csökkent minden kamatsáv.

Kérdés, hogy lesz-e további csökkenés?

Ahogy szoktam mondani, varázsgömböm nekem sincs, viszont most azt látjuk, hogy nagy mozgástér már nem maradt a csökkenésnek… kérdés, hogy áttöri-e, illetve mikor töri át az 5%-os lélektani határt (legalábbis sokatokkal beszéltem, ezt neveztétek lélektani határnak… illetve amikor emelkedtek a kamatok 2 éve, akkor még én is 4,99%-on vettem fel az utolsó hitelünket… vagyis a feleségem jelezte, hogy ez volt az utolsó, de majd kiderül )

A fenti bekezdés miatt, érdemes lassan hitelkiváltásban gondolkodni azoknak, akiknek a hitel kamata 8% felett van.

Nem hinném, hogy nagy meglepetést árulok el, amikor jelzem, hogy mi jártasak vagyunk az egyedi kamatkedvezmény kérésében… és hát nagy örömmel töltene el, ha bizalmat szavaznátok kis csapatunknak, és kérnétek a díjmentes segítségünket, a hitelügyintézésetekhez… legyen szó új lakáscélról, vagy hitelkiváltásról egyaránt.

(hoztam egy képet is, hogy mi az a legjobb forgatókönyv, amit el lehet érni)

 Csak jelezd itt nekünk, ha hívjunk, hogy átbeszéljük.