Az út fontosabb, mint az eredmény!

Valkó András

portfolio-blogger

Pár éve egy előadáson ültem, 10ezer ember között és azon gondolkodtam, hogy mennyire szuper dolog lehet, ha egyszerre ennyi ember megtisztel, illetve elismer. Ekkor megfogalmazódott bennem, hogy ezután bármit csinálok, azt kiemelkedően fogom csinálni. Az elhatározást tettek követték, így nap-nap után egyre több embernek próbáltam segíteni, legyen szó, csak egy gyors kérdésről, vagy komplett hitelügyintézésről.

Nagyon sokat tanultam az emberekről, családokról és legfőképp magamról. Végtelenül hálás vagyok, hogy ilyen sokan kerestek meg és avattok bizalmatokba, hogy egy segítsünk, egy 10-20-25 éves döntés meghozatalában. Ennek eredményeképpen, a múlt hét végén – amikor az OTP bank díjazta a legjobb partnereit – sikerült 3 díjat is nyernünk. Mindig közhelynek gondoltam – és lehet, hogy Te is annak gondolod – de szerencsére nagyon mély gondolat, hogy az út fontosabb, mint az eredmény.

Ha pár éve, kihívtak volna a színpadra és teljesítmény nélkül a kezembe nyomják ezeket a kupákat, biztos, hogy nem tudtam volna ugyanazt az örömöt átélni, amit most érzek. Kellett hozzá az elmúlt időszak sikerei és kudarcai egyaránt. Végtelenül hálás vagyok a kollégáim segítségének is, nélkületek ez elképzelhetetlen lett volna! Most rázós időszak következik, de azt gondolom, hogy ha a problémák helyett a megoldásokra koncentrálunk, akkor túl tudunk lendülni a nehézségeken.

Keressük a lehetőséget, hogy hol tudunk segíteni és az eredmény nem marad el.

(készült öltönyös kép is a színpadon meg minden, de ez talán jobban illik hozzám)