10 milliós tipp és díjmentes hitelügyintézés

Valkó András

portfolio-blogger
Tartalomjegyzék
10 milliós tippel és díjmentes hitelügyintézéssel tudtunk segíteni egy családnak!
Kétségbeesett ügyfél keresett meg, hogy a bank elutasította – egész pontosan átalakítaná – a hitelkérelmüket…
50 millió forintos CSOK Plusz igénylésüket a bank 30 millió forint CSOK Plusz, mellé 20 millió forint piaci hitellel engedélyezné.
Indoklás nincs, csupán annyi, hogy vagy a bank által felajánlott lehetőség, vagy nincs semmi… Ugye, vannak olyan helyzetek, amikor a banknak nem kell megindokolni, hogy valaki miért nem kap vagy nem annyi hitelt kap, mint amennyit kér. Itt azonban egyértelműen jogszabályi feltétellel lehet probléma, hogy nem fér bele az 50 millió CSOK Plusz.
10 milliós tipp és díjmentes hitelügyintézés
Ezen a ponton keresett meg az ügyfél – aki ráadásul 3 héten belül szülni fog -, szóval eléggé sürgető megoldásra volt szükség.
Első feladat az volt, hogy rá kellett jönni, hogy vajon miért nem lehetséges a teljes összegű CSOK Plusz, majd megoldást kellett rá keríteni… mindezt még a baba születése előtt (aki a tervezett idő előtt már bármikor érkezhet).
Bekértünk minden szükséges papírt, beleértve a korábbi bank értékbecslését is, ahol a hasznos alapterület 96 m2 (tehát ez alapján működnie kellene a 3 gyermekes CSOK Plusznak).
10 milliós tipp és díjmentes hitelügyintézés
Egy épülő házról volt szó, ahol végül is a módosított alaprajz volt a ludas, mivel a gardrób helyiséget átalakították gépészeti helyiséggé, amihez nem volt közvetlen átjárás a házból, így az nem tartozhatott bele a CSOK Plusz szerinti hasznos alapterületbe… így viszont nincs meg a szükséges 90m2…
Ekkor elő kellett ásni az eredeti terveket, ahol ahhoz a CSOK Pluszhoz kulcsfontosságú helyiséghez közvetlen átjárás van a lakóházból, és máris tud működni a maximális támogatott hitel.
10 milliós tipp és díjmentes hitelügyintézés
Az ügylet érdekessége a bank hozzáállása… mindenhol is kampányolnak, hogy “bármi áron” szeretnének hitelezni, viszont az ott dolgozó emberek azt sem tudják, hogy mivel keresi a bank a pénzt?
Gyakorlatilag a piaci hitelt veszteségesen helyezik ki, csupán a CSOK Pluszon tudnak szemmel látható összeget keresni…
📧andras@hitelesandras.hu
Ezúton is köszönjük szépen a bizalmat, hogy kértétek a segítségünket… keressetek bátran, és akkor sem sértődünk meg, ha nem csak akkor kerestek meg, amikor gond van, mert sokszor akkor már nem tudunk segíteni…
10 milliós tipp és díjmentes hitelügyintézés