5 tipp, hogy a legjobbat tudjátok kihozni az esküvői buliból

  1. Gondoljátok át, Nektek mi a fontos zeneileg – inkább bulizene, amikre céges, házibulikon, vagy szórakozóhelyen buliztatok együtt – vagy inkább autentikus lakodalmi élményt kerestek, élő zenével? Ez meghatározza, hogy DJ vagy zenekar a jó megoldás. Fontos: a DJ tud bármit, így lakodalmas zenét is játszani, de még a legjobb zenekarok is limitált lehet műfaji és nyelvi fronton egyaránt.
  2. De ne gondoljátok túl – lazuljatok le, és hagyjátok, hogy profi kezekben legyen az este legjobb része! Határozzátok meg, mi a legfontosabb számotokra az esküvőn (pl. helyszín, étel, zene, fotós), és ezekre költsetek többet, míg más területeken takarékoskodjatok.
  3. Szolgáltatót, és ne önmegvalósítót keressetek! Jó ötlet lehet az olcsóbb EDM DJ az ismerősikörből, de nem biztos, hogy egy több korosztály igényeire szabott bulit sikeresen le tud vezényelni.
  4. Várjatok el felkészültséget és rugalmasságot –akár a násznép igényei, akár az este dinamikája, akár a ceremóniamester spontaneitása – mind-mind olyan dolgok, amiket egy zeneileg felkészült és egyben rugalmas DJ arra fordít, hogy még tökéletesebbé tegye az estét. Egy mókás zenei játék, egy baráti társaság titkos meglepetése, egy váratlan zenei kívánság – mind-mind feladat és egyben lehetőség, hogy zenei segítséggel még emlékezetesebb legyen a buli.
  5. És ne adjatok le a minőségből, igényességből – egy zenei szolgáltató megtiszteli az eseményeteket azzal, hogy elegánsan jelenik meg, hogy a legjobb minőségű technikával dolgozik, és hogy a szolgáltatásába is belead mindent.
    Ha ezek szerint jártok el, az esküvői buli szinte észrevétlenül válik életetek egyik legjobbjává, hiszen Nektek csak a családra, a barátaitokra, és arra kell figyelni, hogy legyen energiátok végig táncolni az éjszakát!